BÅDMÆGLERENS MAJ 2023

Et hverdagsskriv fra bådmægleren Tobias

 

Jeg har i 2023 opstartet min virksomhed BOATERY. Rejsen er først lige begyndt, og jeg er dybt taknemmelig for den tillid vores kunder allerede har vist. I løbet af kort tid er der kommet godt med brugte både på hylderne, og de første har også fået nye ejere.


Erfaring, uddannelse, opbakning og netværk gør en forskel

Jeg kan mærke, at min tidligere erfaring med 12 år i branchen, min videregående uddannelse, min opbakning hjemmefra og mit netværk virkelig har stor betydning. Samtidig er det en fornøjelse at have frie tøjler til udvikling og have det fulde ejerskab, der gør mig i stand til at levere den service og det koncept som jeg tror på.
I 2023 har jeg helt bevidst valgt at få gang i sejladsen igen for eget vedkommende. Dels fordi jeg bare elsker at sejle og dels fordi, det underbygger min viden om sejlads med timer på vandet, hvilket jeg mener er helt essentielt, når jeg skal rådgive omkring det at have båd og sejle. Så hver tirsdag aften bliver speederen trykket i bund med de gode gutter Thomas og Frederik i Lynæs Sejl- og Kajakklubs J/70 og inden længe skal jeg også snart ud at sejle med min kone og to børn i vores egen Contrast 33.

Erfaring, uddannelse, opbakning og netværk gør en forskel

Jeg kan mærke, at min tidligere erfaring med 12 år i branchen, min videregående uddannelse, min opbakning hjemmefra og mit netværk virkelig har stor betydning. Samtidig er det en fornøjelse at have frie tøjler til udvikling og have det fulde ejerskab, der gør mig i stand til at levere den service og det koncept som jeg tror på.
I 2023 har jeg helt bevidst valgt at få gang i sejladsen igen for eget vedkommende. Dels fordi jeg bare elsker at sejle og dels fordi, det underbygger min viden om sejlads med timer på vandet, hvilket jeg mener er helt essentielt, når jeg skal rådgive omkring det at have båd og sejle. Så hver tirsdag aften bliver speederen trykket i bund med de gode gutter Thomas og Frederik i Lynæs Sejl- og Kajakklubs J/70 og inden længe skal jeg også snart ud at sejle med min kone og to børn i vores egen Contrast 33.

Følg os på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram