Køberkartotek

Tilmeld dig BOATERYs køberkartotek

Inden vi annoncerer vores ny indkomne både på internettet gennemgår vi altid vores køberkartotek for mulige købere. Opret derfor en køberprofil og du vil blive kontaktet som en af de første, når vi får en båd ind, der kan matche dine krav. Det er gratis og helt uforpligtende at tilmelde sig vores køberkartotek.

Dagligt får BOATERY henvendelser fra sælgere, der ønsker at vide, om vi har en køber til netop deres båd. Tilmeld dig vores køberkartotek og få muligheden for at blive blandt de første, der får muligheden for at få præsenteret både, der matcher netop dine ønsker, drømme og krav til en kommende lystbåd. Ofte kan en båd blive solgt, inden den annonceres på nettet.

Har vi kendskab og indsigt i  dine ønsker og drømme, kan holde øje med bådmarkedet for dig – og du vil være et skridt nærmere drømmen om ny båd.


Vores køberkartotek

Udfyld denne formular og bliv en del af vores køberkartotek.

Min pris DKK 0.1 mil.
Max pris DKK 5 mil.

Følg os på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 dage siden
BOATERY

Med vores over 25 års erfaring med formidlingssalg, omfattende eksponering og netværk samt en kompetent rådgivning igennem hele processen kan vi også sælge DIN båd.

Udfyld denne formular via dette link: boatery.dk/saelg-din-baad/ ... Læs mereSe mindre

4 dage siden
BOATERY

En dejlig lørdag eftermiddag holdt verdens ældste skoleskib Georg Stage “åbent skib” ved Hundested Havn. Jeg har set skibet ofte, men aldrig selv været ombord. Derfor tog jeg kone og børn med under armen og ombord på den tremastet fulderigger.

En rigtig god oplevelse for os alle. Dejligt at tale med de friske unge elever. Selvom man sover skulder ved skulder i sin køjeseng, så får det helt sikkert en oplevelse og en erfaring for livet.Selvom det som bådmægler ville være en fornøjelse at sælge skibet, så er jeg alligevel glad for, at jeg ikke får lov. Den skal blive i sit nuværende regi og få lov til at give unge skibselever maritime oplevelser og kultur mange for frem.I ønskes alle en herlig uge// Tobias fra BOATERY#georgstage #skoleskib #bådmægler #hundestedhavn ... Læs mereSe mindre

En dejlig lørdag eftermiddag holdt verdens ældste skoleskib Georg Stage “åbent skib” ved Hundested Havn. Jeg har set skibet ofte, men aldrig selv været ombord. Derfor tog jeg kone og børn med under armen og ombord på den tremastet fulderigger.

En rigtig god oplevelse for os alle. Dejligt at tale med de friske unge elever. Selvom man sover skulder ved skulder i sin køjeseng, så får det helt sikkert en oplevelse og en erfaring for livet.

Selvom det som bådmægler ville være en fornøjelse at sælge skibet, så er jeg alligevel glad for, at jeg ikke får lov. Den skal blive i sit nuværende regi og få lov til at give unge skibselever maritime oplevelser og kultur mange for frem.

I ønskes alle en herlig uge
// Tobias fra BOATERY

#georgstage #skoleskib #bådmægler #hundestedhavnImage attachmentImage attachment+1Image attachment

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram