SÆLG DIN BÅD

Skal din båd sælges?

Så kan du trygt overlade dit bådsalg til os. BOATERY skaber rammerne for en salgsproces, der er velovervejet og gennemtænkt. Vi giver dig rådgivningen og udarbejder en salgsstrategi, der sikrer dig det bedste bådsalg.

Vil du vide mere, så udfyld formularen her på siden - herefter kontakter vi dig, hvor vi sammen vil drøfte mulighederne.


Sælg din båd

Udfyld denne formular og modtag et gratis og uforpligtende tilbud på salget af din båd.

Hvordan arbejder vi?

Fase 1 - De indledende øvelser:

Inden vi påbegynder et salg, så er der få grundlæggende procedure vi skal igennem. Dette gøres for at have et ordentligt fundament på plads samt en forventningsafstemning til hinanden.

 

 • Salgsvurdering

Her drøfter vi salgspotentialet for din båd. Vi anbefaler dig et prisniveau udefra vores kendskab til markedet og sammen aftaler vi en udbudspris. Denne er en af de mest afgørende faktorer for et salg. Vores bedste råd er: Vær realist. Er udbudsprisen sat for højt får du ingen seriøse henvendelser på båden. Husk at sætte dig i købers sted og tag højde for marked og udbud i forhold til prissætning.

 • Din personlige salgsstrategi

Her udarbejder vi din helt personlige salgsstrategi for dit bådsalg. Vi kommer med vores rådgivning og anbefaling mht. prissætning, markedsføring. Ydermere giver vi dig input, hvis der er belæg for klargøring/opgradering af båden, der vil give et bedre potentiale for et godt salg og øget salgsprovenu. Læs gerne vores miniguide: Optimer dit bådsalg

 

Fase 2 - Når salget er i gang:

Nu føres salgsstrategien vi har udarbejdet sammen ud i livet, herunder markedsføring af båden, fremvisninger, opfølgninger og andre salgsfremmende tiltag. Inden længe har vi forhåbentligt fundet en ny glad køber til din båd.

 

Fase 3 - Indgåelse af købsaftale og deponering:

Nu udarbejder BOATERY en købsaftale, der er typisk betinget af funktionalitet af udstyr, motor og et undervandsskrog uden skader og osmose (glasfiberpest). Ved underskrift af købsaftalen betaler køber 10% af handelsprisen i depositum.

 

Fase 4 - Prøvesejlads, inspektionsløft, slutbetaling og overdragelse:

Inden overdragelse gennemføres prøvesejlads, hvor båden demonstreres og funktionalitet kontrolleres. Efterfølgende gennemføres inspektion løft, hvor køber bestigtiger undervandsskroget. Er alt OK underskriver køber og sælger en afleveringsprotokol. I tilfælde af konstateret fejl og mangler ved gennemgangen kan protekollen være med forbehold for udbedring eller dekort inden for en aftalt tidsramme. Inden overdragelsen overfører køber slutbetalingen, og du har nu solgt din båd.


BOATERY gør en forskel for dit bådsalg

Lad BOATERY stå for dit bådsalg og mærk selv forskellen. Vi arbejder for en effektiv handelsproces og en god kommunikation mellem alle handlens parter. Vi er specialister i nedbrydning af evt. barriere via vores indsigt i mennesker og store mæglererfaring.

Helt konkret tilbyder vi følgende:

 • Skræddersyet salgsstrategi
 • Dedikeret mæglerteam med + 25 års mæglererfaring
 • In-house digitalt marketing specialist
 • Annoncering på anerkendte internationale og nationale  bådportaler
 • Mulighed for annoncering på sociale medier
 • Udarbejdelse af højkvalitets salgsmateriale;  beskrivelse, fotos og evt. video
 • Løbende rådgivning og sparring i hele handelsprocessen
 • Salgsarbejde, herunder: fremvisning, forhandling, prøvesejladser og overdragelse
 • Adgang til stort internationalt mæglernetværk
 • Intelligent køberkartotek

Følg os på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram