Bavaria Cruiser 41

Rummelig tysker.

Bavaria Cruiser 41 fra 2021 sælges. Mere info følger snarest

Kontakt Tobias fra BOATERY tlf. 45 2184 6982 eller mail: info@boatery.dk for mere info og bookning af besigtigelse.

Dehler 34

Når performance og cruising gør op i en højere enhed.

DEHLER 34 er til dig, der sætter pris og går op i sejlegenskaber. Brandet Dehler har eksisteret i over 30 år – og det er ikke uden grund. Værftet har formået at bygge innovative både med nogle anderledes, men gode løsninger. Dehler 34 har flotte designet linier, og her får du muligheden for at erhverve dig en næsten ny Dehler 34 til en attraktiv pris. Vi formidler båden på vegne af vores tyske samarbejdspartner. Båden har sejlet et år i charter i Østersøen og er professionelt vedligeholdt.

Indretning om læ:

Salon med 2 stk. langsgående sofaer med bord midtskibs. Kompakt kortbord ved BB sofa. Fint badeværelse med brus og toilet.  L-pantry i STB-side, hvor maden til besætningen let tilberedes. I alt 6 sovepladser om læ (2 stk. i agterkahyt – 2 stk. i hovedsalon – 2 stk. i forkahyt)

Dehleren vinder i særdelhed i cockpittet. Her er der masser plads, dobbeltrat, fald og skøder ført retur, der gør sejladsen og betjeningen til en leg.

Fin udstyrspakke, bl.a. med navigationsudstyrs fra B&G. Se mere vedr. udstyr under specifikation.

Kontakt BOATERY for mere info eller booking af fremvisning.

Dehler 38

DEHLER 38 en skarpskåret performance cruiser

DEHLER 38 er til dig, der sætter pris og går op i sejlegenskaber. Brandet Dehler har eksisteret i over 30 år – og det er ikke uden grund. Værftet har formået at bygge innovative både med nogle anderledes, men gode løsninger.

Indretning om læ:

Salon med 2 stk. langsgående sofaer med bord midtskibs. Kompakt kortbord ved BB sofa. Fint badeværelse med brus og toilet.  L-pantry i STB-side med ovn/blus, vask og stor køleboks. Smart integreret kortbord. I alt 6+2 sovepladser om læ (i alt 4 stk. i agterkahytter – 2 stk. i hovedsalon – 2 stk. i forkahyt)

Dehleren vinder i særdelhed i cockpittet. Her er der masser plads, dobbeltrat, fald og skøder ført retur, der gør sejladsen og betjeningen til en leg.

Fin udstyrspakke, bl.a. med navigationsudstyrs fra B&G. Se mere vedr. udstyr under specifikation.

Båden kan besigtiges i Nordtyskland. Book fremvisning hos BOATERY på tlf. +45 7730 0677  eller mail:  info@boatery.dk

Hallberg-Rassy 42E

Svensk sejlbåd, når det er bedst – Ideel til langtur

Hallberg-Rassy 42E blev bygget fra 1980 til 1991 i 255 enheder. Modellen er beundret for sit rene flushdæk, og det er ikke uden grund, at adskillige både af denne type har sejlet jorden rundt. Båden er tegnet og designet af  Enderlein, der også navn mange af Hallberg-Rassys andre populære både bl.a.  312 / 352 / 382. Denne model har byggenr. 146, er bygget i 1986 og byder på mange gode opdateringer.

INDRETNING OM LÆ:

Går du under dæk, så finder du en kahyt, der gør selv den meget krævende tilfreds. Her er ægte maritim stemning med masser af flot træværk. Hoved salon med sofagruppe, stort pantry og navigationsplads. Sidegang bag navigationsplads fører om til owners cabin. Den er helt suveræn med dobbeltseng og eget badeværelse. I båden forpeak ligeledes to sovepladser og toilet også med bad. Oliefyr installeret, der effektivt skaber et behageligt klima i kahytten.

UDVENDIGT OG COCKPITOMRÅDE:

Hallberg-Rassy er kendt for deres centercockpit. Her oplever du en stor grad af sikkerhed, når du sejler – og samtidig en dejlig placering på båden, når du nyder soles stråler i havnen. Masser af dæksplads overalt.

UDSTYR:

Udstyrsniveauet for S/Y IOLA er omfattende. For mere info vedr. udstyr, se under “SPECIFIKATION” på hjemmesiden.

AFTALE OM BESIGTIGELSE:

Ønsker du en besigtigelse, så tag kontakt til bådmægler  Tobias Schmidt Larsen fra BOATERY på tlf. +45 7730 0677 eller mail info@boatery.dk

 

Disclaimer: BOATERY indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikation. Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for trykfejl.

Hanse 458

Rummelig tysker.

HANSE 458 fra 2022 sælges. Mere info følger snarest

Kontakt Tobias fra BOATERY for mere info og bookning af besigtigelse.

Morgan 38-2

Solen har lige smidt de første stråler ind over havnen. Mågerne kommer hjem fra deres første morgen flyvetur, og kaffemaskinen ombord på American Beauty klukker de sidste kluk, inden kaffen er klar, og to måger skændes lidt om en halvdød fisk i overfladen.

American Beauty er en Morgan 38-2. En smuk velskabt dame fra 1979, tegnet af Edward S. Brewer i midten af 1970’erne efter han, med succes, havde tegnet nåde Olympic 42 og Olympic Adventure 47. I europa er Morgan både relativt ukendte – men kryds Atlanten og du vil erfare at Morgan både er godt kendte i USA.

Hun strækker sig et stykke over 12 meter, og holder hofterne inde på ca 3,7 meter. Det gør, at hun med sin slanke lange vandlinje opleves uhyre hurtig på kryds og nærmest sejler lige ind i vinden.

Siden hun første gang mærkede vand under kølen i 1979, er hun ikke bare blevet passet godt på. I hele sit 44 år lange liv har hun kun haft to ejere og den nuværende har virkelig gjort sit for at gøre hende til en tidsløs dame. Listen af ting der er ordnet og tilføjet er alenlang som det ses forneden:

Om læ bliver du budt velkommen af fint håndværk, og en båd der er blevet passet på. To åbne stikkøjer agter, og en forkahyt med forskudte køjer giver sovepladserne. og en stor midtskibs salon med U-pantry sikrer opholdet ombord i de koldere måneder (eller den danske midsommer anno 2023) bliver hyggeligt og tørt.

Nu er American Beauty sat til salg og hun kan blive din. Hun er klar til både de korte ture rundt i Danmark – men hun er i den grad også klar til at tage på langtur – om kursen går til de norske fjelde, eller de italienske kyster vil alene være dit valg som skipper på den smukke dame. Hun skal nok klare turen, og hun venter på at næste sømand tager over og viser hende flere nye kyster og mange flere solopgange.

Hvis du har fået lyst til at se hende ligge og vugge – så ring til Tobias og aftal med ham om hvordan og hvorledes …Tobias kan fanges på tlf. +45 7730 0677 eller mail info@boatery.dk

 

Disclaimer: BOATERY indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikation. Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for trykfejl.

Motiva 41 S

En stålbåd med sjæl.

Denne båd er ganske speciel. Den er bygget i 1990 til ejerens specifikationer og kvaliteten i håndværken skinner tydeligt igennem.

Da Tobias ringer til mig for at høre lidt mere om Mayflower beder han mig ringe til den nuværende ejer, og lynhurtigt viser det sig at dette skib gemmer flere historier, følelser og oplevelser end jeg overhovedet kan nå at få med.

Skibet er bygget til og af nuværende ejers forældre – og har tilbage så mange sømil og besøgt så mange havne der var umuligt ikke at lade sig gribe af fortællingen. Mayflower er virkelig blevet brugt som det fantastiske sejlfartøj hun er, og nu søger hun en ny kaptajn der vil vise hende endnu flere smukke solnedgange.

Hun er en prægtig dame, og i usædvanlig flot stand. Sjældent har jeg trådt ombord i et skib der virker mere solidt end hende og hun møder mig med en ro der kun opleves på tunge og store både.

En klassiker af lækkert håndværk

Fra det klassiske yacht-design til den, måske for nogen, lidt konservative aptering om læ er det svært ikke at få lyst til smide trosserne og sætte kursen mod uendeligheden.

Her er “kun” to kahytter – men til gengæld plads nok til det meste af familien kan sove her i en af de 8 køjer, hvis altså ikke nogle vælger at tage en sommernat på det kæmpe store dæk.

Mayflower er solidt vedligeholdt og har løbende fået fixet små skavanker og lavet lidt forbedringer som alt i alt gør hende klar til nye eventyr. Måske en ny familie der gerne vil tage på længere ture, eller bare nogen der ønsker sig plads og stabilitet

Vil du se mere? så ring til Tobias på tlf. +45 7730 0677 eller mail info@boatery.dk

 

Disclaimer: BOATERY indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikation. Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for trykfejl.

Nordship 35

Centercockpit – Kraftig Volvo Motor 43 HK – Stor agterkahyt

NORDSHIP 35 er velegnet til dig/jer, der sætter pris på masser af plads og læ, inde som ude. Båden er har en opgraderet motor med hele 43 HK, hvilket giver masser af power og derved også en bedre fart for motorsejlads. I bådens centercockpit er plads til den stor familie, hvor en god sundowner drink kan nydes fra. Cockpittet er med faste forruder samt kalechedel.

INDRETNING OM LÆ:

Først og fremmest bør den store agterkahyt fremhæves. Normalvis kan agterkahytter godt føles lidt klaustrofobisk – det er bestemt ikke tilfældet ved Nordship 35. Her er masser af rumfølelse og god plads. Hovedkahytten består af salon med pantry, sofagruppe og navigationsplads. Ydermere seperat toilet. Forrest i skibet kahyt med 2 sovepladser.

SELJGARDEROBE:

Storsejl med lazyacks og zippack – rullegenua

UDSTYR:

For mere info vedr. udstyr, se under “SPECIFIKATION” på hjemmesiden.

BEMÆRKNIGER:

Båden har osmose på undervandsskroget, hvilket bør udbedres.  Der ligger et prisoverslag på DKK 80.000,- for udbedring af dette fra Jakob Jensens Bådeværft.

AFTALE OM BESIGTIGELSE:

Er du markedet efter et solidt skib med masser af plads til folk ombord, grej mv. så er Nordship 35 et godt bud. Båden kan besigtiges i København efter aftale med bådmægler  Tobias Schmidt Larsen fra BOATERY på tlf. +45 7730 0677 eller mail info@boatery.dk

 

Disclaimer: BOATERY indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikation. Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for trykfejl.

Nyere sejlbåde SØGES

🔵  Nyere velholdte sejlbåde søges til formidlingssalg  🔵

Vi oplever i øjeblikket stor interesse for nyere brugte sejlbåde i velholdt stand fra vores store netværk og køberkartotek. Der er særligt interesse for:

Ligger du inde med noget af ovenstående – så kontakt for en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Vil du vide mere, så klik mere her, hvor du kan læse lidt mere om vores salgsproces.

Hos BOATERY har vi over 25 års erfaring fra ejendommægler- og bådbrachen,  derfor har vi viden og indsigt i, hvad der VIRKER og IKKE VIRKER.  Vi har egne specialister i digital markedsføring og annoncerer vores salgsbåde på anerkendte nationale og internationale portaler bl.a.  dba.dk  –  scanboat.com  –  boat24.com  –  theyachtmarket.com  –  SoMe platforme som facebook, instagram og linkedIn.  Ydermere får du vores kompetente rådgivning igennem hele salgsforløbet. Her får du en en åben og direkte kommunikation ift. prissætning, forhandling og nødvendige indsatser for at sikre de bedste forudsætninger for et godt salg.

Vores mål er altid at skabe en effektiv, fair og transparent bådhandel for alle involverede parter; målet er et godt match mellem båd, sælger og køber. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit bådsalg.

Sweden Yachts 390

Havsejler – Ideel til langfart – Kvalitetssejl fra North Sails (2015) – Opbevaret indendørs i hal

SWEDEN YACHTS 390 er hvad man forstår på en rigtig sejlbåd. Kønne klassiske linjer, velsejlende, solidt bygget og er sågar certificeret efter det Norske Veritas. Designet af den anerkendte bådkonstrutør Peter Norlin i samarbejde med Jens Östmann. Nuværende ejer har haft båden siden 1998 og båden var kun 6 måneder gammel, da de overtog ejerskabet. Siden er det blevet til mange gode ture rundt i Skandinavien og Nordtyskland, men nu er tiden kommet til, at S/Y “Søflot” skal have en ny kaptajn og udbydes derfor til salg.

Sweden Yachts 390 kommer med forskellige kølvarianter. Denne er den dybe version, der stikker 2,25 m. Det giver bedre stabilitet og sejlegenskaber.

Båden er løbende blevet vedligeholdt og opgraderet bl.a. med ny kort plotter fra Raymarine og kvalitetssejl fra North Sails. Ejer har ligeledes valgt at privioritere indendørsopbevaring i det kolde halvår – hvilket en båd bare har godt af.

INDRETNING OM LÆ

Om læ finder du en hyggelig kahyt med  sovepladser fordelt i agterkahyt, forkahyt og opredning i salon. Ydermere forefindes navigationsplads, dejligt pantry samt sofagruppe med bord. Båden er dobbeltskroget, hvilket giver et dejligt klima om læ uden kondens – og tændes der samtidig op i oliefyret, så er der virkelig skruet op for hyggen.

UDSTYR

Båden er fint ekviperet med bl.a. bovpropel – varme – elektrisk ankerspil og mere mere.  Se udførlig udstyrsliste forneden i under “SPECIFIKATION”

 

Leder du/I efter en klassisk og velsejlende sejlbåd – måske en båd til langfart, så er denne Sweden Yachts et godt valg.

Er du blevet forelsket i denne dejlige Sweden Yachts? Så tag kontakt til bådmægler  Tobias Schmidt Larsen fra BOATERY på tlf. +45 7730 0677 eller mail info@boatery.dk og book en fremvisning.

 

Disclaimer: BOATERY indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikation. Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for trykfejl.

Sweden Yachts 45

En ekstraordinær båd – Laminatsejl – Kun 2 ejere

SWEDEN YACHTS 45  er noget af det smukkeste og samtidig mest velsejlende, du kan finde på markedet. Er det drømmen, så skal du ikke snyde dig selv for et kig på denne Sweden Yachts 45. Der er ikke mange udbudt på markedet, da ejerne sjældent vil af med deres skibe….. og det forstår vi godt!!  For her er tale om en båd, der er udover at være smuk og velsejlende, også er bygget i en helt ekstraordinær kvalitet. Stregerne er slået af den anerkendte bådkonstrutør Peter Norlin.

Der er plads til den store familie med 3 kabiner om læ og et rummeligt cockpit. Er også særdeles velegnet, hvis drømmen er langturssejlads, den har størrelsen og indretningen, der gør den ideel til dette formål og er naturligvis CE-godkendt klasse A

INDRETNING OM LÆ

Kahytten er smuk apteret i mahogni. Man fornemmer igen den høje byggekvalitet og den ægte maritime stemning. Stort salonområde med sofagruppe, navigationsplads og pantry. Kahytterne er fordelt med 2 separate agterkahytter og en masterkabine i forskib. Fuld ståhøjde over alt. Ydermere finder du 2 separate badeværelse.

SEJL OG MOTOR

Båden har en meget fin sejlgarderobe der består af:

Motoren er fra Volvo Penta, model TMD-22 med 4 cylinder og hele 78 HK.

UDSTYR

Se udførlig udstyrsliste forneden i under “SPECIFIKATION”

 

Er du også blevet forelsket i denne dejlige Sweden Yachts? Så book en fremvisning hos  Tobias Schmidt Larsen fra BOATERY på tlf. +45 7730 0677 eller mail info@boatery.dk

Båden er under forårsklargøring og der vil blive taget nye billeder snarest.

Disclaimer: BOATERY indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikation. Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for trykfejl.

Tailwind 36

En Tailwind … Hvad dælen er en Tailwind?

Mens jeg taler med den nuværende ejer, Kristian, går det op for mig hvor meget denne båd kan, og hvor mange timer der er lagt i den, så den i dag kan bruges både af langturssejleren, som sommerhus eller en stille søndagstur med hele familien.

En Tailwind er en svensk båd, tegnet i midten af 1970’erne og leveret første gang til en glad kunde 1978. Det er nok vigtigt at huske at i 1978 har en 36 fods sejlbåd mest af alt lignet en superyacht i de svenske og danske havne. Oftest blev bådene leveret som “semi-producerede” så ejer selv kunne indrette dem om læ.

Denne dame – Freja – har siden sin dåb for snart 40 år siden set en del have rundt omkring i – blandt har nuværende ejer sejlet hele turen af Götakanalen i 3 måneder med familien. I forhold til det er 40 år siden hun første gang mærkede vandet under sig fremstår Freja i dag som en ret velholdt dame. Hun har fået en masse fint udstyr undervejs, og hun er blevet godt passet på.

Vi har en tendens til at dømme kvalitet og attråværdig ud fra hvad det koster … Jo dyrere jo bedre og federe. Men her er virkelig en båd der bekræfter undtagelsene.

Freja nærmest udstråler en aura af cruise og langtur, af Skærgård og norske fjorde, at familien og “varme” – Enten for unge drenge og piger der vil sejle, eller for familien der sætter sikkerhed og plads om læ i fokus, for Freja er virkelig rummelig om læ, det er ikke ret tit vi ser en båd under 40 fod fra 80’erne med fuld ståhøjde – så lad være med at lade dig skræmme af den koster 170.000 … Den burde koste meget meget mere!

Vov pelsen og ringe til Tobias – så viser han med glæde Freja frem, og fortæller dig om hvad en Tailwind er for en båd og du kan mærke hvad Freja kan give dig af eventyr. Tobias ved også meget mere og alle ting ting der er lavet, skiftet og opdateret.

 

Disclaimer: BOATERY indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikation. Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for trykfejl.