Bavaria Cruiser 41

Rummelig tysker.

Bavaria Cruiser 41 fra 2021 sælges. Mere info følger snarest

Kontakt Tobias fra BOATERY tlf. 45 2184 6982 eller mail: info@boatery.dk for mere info og bookning af besigtigelse.

Beneteau Oceanis 343 Clipper - RESERVERET

🇫🇷  Gode sejlegenskaber - imponerende lysindfald - Nyt oliefyr (Webasto)  🇫🇷

BENETEAU OCEANIS 343 CLIPPER kombinerer plads, lys, fremragende indendørs komfort og ydeevne under alle vejrforhold.

Båden er manøvreres let  og sikker at sejle, selv med en lille crew. Helt ideel for en familie eller et par, som nogle gange tager vennerne med ud at sejle.

Dæk og cockpitområde

Praktisk og rummeligt cockpit, hvor det muligt at dreje rattet 90 grader med en simpel klikfunktion. Det giver mere og bedre plads, når I ligger i havn eller for anker. Kvalitetsspil fra HARKEN monteret. Let adgang til badeplatform, hvor du også hurtigt kan vippe agtertofte for lettere passage. Brus ved badeplatform monteret.

Indretning om læ

Salonen er bred og høj, hvilket skaber en åben atmosfære, og også kabinerne er overraskende rummelige. Desuden er der et praktisk og stort badeværelse med bruser og masser af opbevaringsplads overalt. Store og mange vinduer og tagluger giver lys og rummelighed indeni. Pantry i STB-side og kortbord i BB-side. I forskib kahyt med to sovepladser. Seperat agterkahyt ligeledes med 2 sovepladser.

Sejl & motor

Bådens sejlgarderobe består af:

Motorinstallationen er fra en af verdens førende motorproducenter: Yanmar. Ferskvandskølet, 3-cyl. og yder 29 HK.

Udstyr

Denne Beneteau har en fin liste med udstyr. Her får du bl.a.: kaleche - elektrisk ankerspil - varme - fuld navigationspakke fra Raymarine og meget mere. Se udførlig udstyrsliste forneden i under "SPECIFIKATION"

 

Kan du heller ikke stå denne franske fristelse, så book en fremvisning. Kontakt bådmægler  Tobias Schmidt Larsen fra BOATERY på tlf. +45 7730 0677 eller mail info@boatery.dk

 

Disclaimer: BOATERY indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikation. Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for trykfejl.

Dehler 34

Når performance og cruising gør op i en højere enhed.

DEHLER 34 er til dig, der sætter pris og går op i sejlegenskaber. Brandet Dehler har eksisteret i over 30 år - og det er ikke uden grund. Værftet har formået at bygge innovative både med nogle anderledes, men gode løsninger. Dehler 34 har flotte designet linier, og her får du muligheden for at erhverve dig en næsten ny Dehler 34 til en attraktiv pris. Vi formidler båden på vegne af vores tyske samarbejdspartner. Båden har sejlet et år i charter i Østersøen og er professionelt vedligeholdt.

Indretning om læ:

Salon med 2 stk. langsgående sofaer med bord midtskibs. Kompakt kortbord ved BB sofa. Fint badeværelse med brus og toilet.  L-pantry i STB-side, hvor maden til besætningen let tilberedes. I alt 6 sovepladser om læ (2 stk. i agterkahyt - 2 stk. i hovedsalon - 2 stk. i forkahyt)

Dehleren vinder i særdelhed i cockpittet. Her er der masser plads, dobbeltrat, fald og skøder ført retur, der gør sejladsen og betjeningen til en leg.

Fin udstyrspakke, bl.a. med navigationsudstyrs fra B&G. Se mere vedr. udstyr under specifikation.

Kontakt BOATERY for mere info eller booking af fremvisning.

Dehler 38

DEHLER 38 en skarpskåret performance cruiser

DEHLER 38 er til dig, der sætter pris og går op i sejlegenskaber. Brandet Dehler har eksisteret i over 30 år - og det er ikke uden grund. Værftet har formået at bygge innovative både med nogle anderledes, men gode løsninger.

Indretning om læ:

Salon med 2 stk. langsgående sofaer med bord midtskibs. Kompakt kortbord ved BB sofa. Fint badeværelse med brus og toilet.  L-pantry i STB-side med ovn/blus, vask og stor køleboks. Smart integreret kortbord. I alt 6+2 sovepladser om læ (i alt 4 stk. i agterkahytter - 2 stk. i hovedsalon - 2 stk. i forkahyt)

Dehleren vinder i særdelhed i cockpittet. Her er der masser plads, dobbeltrat, fald og skøder ført retur, der gør sejladsen og betjeningen til en leg.

Fin udstyrspakke, bl.a. med navigationsudstyrs fra B&G. Se mere vedr. udstyr under specifikation.

Båden kan besigtiges i Nordtyskland. Book fremvisning hos BOATERY på tlf. +45 7730 0677  eller mail:  info@boatery.dk

Dynamic 35

Optimeret ror og køl - Stor sejlgarderobe - Motor fra 2006

Denne DYNAMIC 35, byggernr. 47 er Danmarks hurtigste. Så er du træt af ikke at vinde aftenmatchen eller distancesejladsen, så er det måske i denne båd, at det vil lykkes. Oprindelige blev båden designet af Jan Kjærulff.

Nuværende ejer har haft båden siden midt halvfemserne og aktivt brugt den til kapsejlads. For at skabe en bedre vinderpotetiale, så han fået lavet følgende:

Båden går hel perfekt i søen, selv i hårdvejr har du intet rorpres, da båden er i perfekt trim og med gyro-ophængte rorlejer. Indretningen af cockpittet giver crewet gode arbejdsbetingelser. Nyere Andersen Selftailing spil.

Indretning om læ

I en Dynamic 35 er indretningen om læ spartansk. Her er fokus på sejlegenskabe og ikke så meget på komfort. Dog er der blevet plads til 4 rigtig fornuftige køjepladser.

Sejl & motor

Sejlgarderoben er virkelig stor med mange fine sejl, en del af dem i meget fin stand. Se mere info under "Specifikation på vores hjemmeside" Motorinstallationen er fra Yanmar. Det er den stabile 1-cyl motor med 9HK, foldepropel. Motoren er fra 2006

Vil du vinde og sejle stærkt, så tag et nærmere kig på denne Dynamic 35. Book fremvisning hos bådmægler Tobias Schmidt Larsen tlf. 2184 6982

Mulighed for overtagelse af bådplads i den hyggelige Gilleleje Havn

 

Disclaimer: BOATERY indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikation. Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for trykfejl.

Hallberg-Rassy 42E

Svensk sejlbåd, når det er bedst - Ideel til langtur

Hallberg-Rassy 42E blev bygget fra 1980 til 1991 i 255 enheder. Modellen er beundret for sit rene flushdæk, og det er ikke uden grund, at adskillige både af denne type har sejlet jorden rundt. Båden er tegnet og designet af  Enderlein, der også navn mange af Hallberg-Rassys andre populære både bl.a.  312 / 352 / 382. Denne model har byggenr. 146, er bygget i 1986 og byder på mange gode opdateringer.

INDRETNING OM LÆ:

Går du under dæk, så finder du en kahyt, der gør selv den meget krævende tilfreds. Her er ægte maritim stemning med masser af flot træværk. Hoved salon med sofagruppe, stort pantry og navigationsplads. Sidegang bag navigationsplads fører om til owners cabin. Den er helt suveræn med dobbeltseng og eget badeværelse. I båden forpeak ligeledes to sovepladser og toilet også med bad. Oliefyr installeret, der effektivt skaber et behageligt klima i kahytten.

UDVENDIGT OG COCKPITOMRÅDE:

Hallberg-Rassy er kendt for deres centercockpit. Her oplever du en stor grad af sikkerhed, når du sejler - og samtidig en dejlig placering på båden, når du nyder soles stråler i havnen. Masser af dæksplads overalt.

UDSTYR:

Udstyrsniveauet for S/Y IOLA er omfattende. For mere info vedr. udstyr, se under "SPECIFIKATION" på hjemmesiden.

AFTALE OM BESIGTIGELSE:

Ønsker du en besigtigelse, så tag kontakt til bådmægler  Tobias Schmidt Larsen fra BOATERY på tlf. +45 7730 0677 eller mail info@boatery.dk

 

Disclaimer: BOATERY indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikation. Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for trykfejl.

Hallberg-Rassy Mistress 32

Klassisk kvalitetsbåd - Nanni dieselmotor fra 2004 - Helt ny sprayhood

I vores bog, så er Mistress 32 en af de absolut smukkeste fra Hallberg-Rassy. Stregerne til båden er slået af den meget anerkendte designer Olle Enderlein, der har lagt navn til mange af Hallberg-Rasssys modeller.

Båden om læ

Hygge og maritim stemning finder du om læ. Apteret i mahognitræ med mat finish. Salon med sofa i STB-side og U-sofa i BB-side med sænkbart bord og hynde, så dette laves om til en dobbeltkøje. Pantry med vask og 2 gasblus. Kortbord og stikkøje. I mellemgang toilet og forkahyt med køjepladser.

Motor

I 2004 installerede bådens nuværende ejer en fabriksny Nanni Diesel motor. 3-cyl., ferskvandskølet og med et fint moment, der giver godt fart selv i modvind og modstrøm.

 

Udstyr

Der følger masser af løsøre med i denne bådpakke,  bl.a. fuld køkkenudrustning, wiresaks, bådshager, hårtørrer og meget mere.  Mere generelt udstyr finder du under "SPECIFIKATION" på hjemmesiden.

Er du til klassisk sejlbåd. Så skal du en tur forbi Lynæs Havn og besigtige denne Mistress. Kontakt bådmægler  Tobias Schmidt Larsen fra BOATERY på tlf. +45 7730 0677 eller mail info@boatery.dk

 

Disclaimer: BOATERY indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikation. Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for trykfejl.

Hallberg-Rassy Monsun 31

SOLGT / SOLD

Yanmar motor fra 2009 - Nyere ovn/blus og oliefyr

 

Har du hænderne skruet ordenligt på, og er du ikke bange for at give den gas med kost og spand?  Så er du måske køberen til denne Hallberg-Rassy Monsun 31. Den trænger til lidt kærlighed. Du skal bl.a. påregne omkostninger til udskiftning af træ i cockpit, fenderliste, ny sprayhood og generel klargøring mv. Det håber vi på, at du er frisk på. Prisen har vi sat herefter, og som overskriften lyder, så er der også skiftet nogle rigtig dyre poster på båden.

Monsunen er en rigtig Bestseller fra det svenske Hallberg-Rassy værft. Bådene blev bygget fra 1973 til 1982 og er Hallberg-Rassys bedst sælgende båd nogensinde med ikke mindre end 904 yachts leveret til hele verden. Skandinavien og Tyskland var de bedste sælgende markeder. Det er robust sejlbåd, der nok aldrig går helt af mode.

Sejl & motor

Sejlgarderobe der består af storsejl og forsejl på Furlex-rulle. I 2009 blev der ilagt en helt ny Yanmar 3YM30 med 30 HK.

Udstyrsoversigt finder du under "SPECIFIKATION" på hjemmesiden.

Båden ligger i Svanemøllen. Book fremvisning hos bådformidler  Tobias Schmidt Larsen fra BOATERY på tlf. +45 7730 0677 eller mail info@boatery.dk

 

Disclaimer: BOATERY indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikation. Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for trykfejl.

Hanse 458

Rummelig tysker.

HANSE 458 fra 2022 sælges. Mere info følger snarest

Kontakt Tobias fra BOATERY for mere info og bookning af besigtigelse.

Jeanneau Sun Odyssey 409 - Købsaftale ude

Alt i udstyr - Kun 2 ejere (samme ejer siden 2016) - nyere batterier, solceller og oliefyr

Drømmer du om maritime oplevelser med dine nære? Og stiller du krav til komfort og elegance. Så tror vi på, at denne Jeanneau kunne være et hit for dig!

Bådmagasinet skrev i deres test: "I en frisk sensommerblæst var det en fornøjelse at sejle den nye cruiser Sun Odyssey 409 fra franske Jeanneau. Sejlene var nemme at betjene fra et veldisponeret cockpit, båden var overraskende kursstabil og vi kunne sejle gennem pust for fulde sejl, uden båden blev for hård på roret."

Dæk og cockpitområde

Båden er udrustet med den populære dobbeltratstyring. Det giver langt bedre plads og passage i cockpittet. Det er meget arbejdsvenligt med store HARKEN-spil og alle fald ført retur. Masser af siddepladser, så regn med, at det måske er båden, hvor naboen kommer forbi og nyder en SunDowner.  Fra cockpit adgang til min badeplatform med stige og bruser, så I kan få skyllet saltvandet af efter en tiltrængt dukket.

Indretning om læ

I denne Jeanneau er der plads til store armbevægelser i båden kahytområde. Disponeret med en rummelig hovedsalon, hvor der er gjort plads til U-sofagruppe i STB-side. Modsat i BB-side langsskibs sidepladser opdelt med bord (der bl.a. kan bruges til kortbord.) Pantry er L-formet med alt i udstyr. Praktisk køleskab, der kan tilgås i top og fra siden. Forrest i skibet finder du en balsal af en Owners Cabin.

Komforten og oplevelsen om læ er virkelig behagelig. Det skyldes bl.a. det dejlige lysindfald om læ med mange skylights og vinduer i skroget samt den flotte og lyse træaptering. Belysningen er der også kælet for med bl.a. flot indirekte lys ved dørken.

Sejl & motor

Båden har en meget fin sejlgarderobe der består af:

Motorinstallationen er fra en af verdens førende motorproducenter: Yanmar. Som altid velafbalanceret og et godt moment.

Udstyr

Listen med udstyr på denne båd er lang. Her får du kaleche - bovpropel - varme - fuld navigationspakke fra Raymarine - solceller og meget mere. Se udførlig udstyrsliste forneden i under "SPECIFIKATION"

 

Kan du heller ikke stå for det flotte franske design, så book en fremvisning af S/Y Mirage. Kontakt bådmægler  Tobias Schmidt Larsen fra BOATERY på tlf. +45 7730 0677 eller mail info@boatery.dk

 

Disclaimer: BOATERY indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikation. Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for trykfejl.

Motiva 41 S

En stålbåd med sjæl.

Denne båd er ganske speciel. Den er bygget i 1990 til ejerens specifikationer og kvaliteten i håndværken skinner tydeligt igennem.

Da Tobias ringer til mig for at høre lidt mere om Mayflower beder han mig ringe til den nuværende ejer, og lynhurtigt viser det sig at dette skib gemmer flere historier, følelser og oplevelser end jeg overhovedet kan nå at få med.

Skibet er bygget til og af nuværende ejers forældre - og har tilbage så mange sømil og besøgt så mange havne der var umuligt ikke at lade sig gribe af fortællingen. Mayflower er virkelig blevet brugt som det fantastiske sejlfartøj hun er, og nu søger hun en ny kaptajn der vil vise hende endnu flere smukke solnedgange.

Hun er en prægtig dame, og i usædvanlig flot stand. Sjældent har jeg trådt ombord i et skib der virker mere solidt end hende og hun møder mig med en ro der kun opleves på tunge og store både.

En klassiker af lækkert håndværk

Fra det klassiske yacht-design til den, måske for nogen, lidt konservative aptering om læ er det svært ikke at få lyst til smide trosserne og sætte kursen mod uendeligheden.

Her er "kun" to kahytter - men til gengæld plads nok til det meste af familien kan sove her i en af de 8 køjer, hvis altså ikke nogle vælger at tage en sommernat på det kæmpe store dæk.

Mayflower er solidt vedligeholdt og har løbende fået fixet små skavanker og lavet lidt forbedringer som alt i alt gør hende klar til nye eventyr. Måske en ny familie der gerne vil tage på længere ture, eller bare nogen der ønsker sig plads og stabilitet

Vil du se mere? så ring til Tobias på tlf. +45 7730 0677 eller mail info@boatery.dk

 

Disclaimer: BOATERY indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikation. Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for trykfejl.

Najad 390

Ideel til langturssejlads - Solidt håndværk

NAJAD 390 fra det hæderkronede svenske værft udbydes nu til salg. Er drømmen en sejlbåd med klassiske smukke linjer, god byggekvalitet og godt med plads om læ, så kunne S/Y Anastasia være et godt bud. Nuværende ejer har krydset Atlanten med båden, hvor den virkelig har vist sin styrke og sit værd. Anastasia er blevet renoveret i 2013/14 på værft i Humlebæk. I foråret 2018 har båden fået en gennemgribende opdatering.

Dæk og cockpitområde

Najad 390 er med centercockpit, der giver en sikker base og følelse under sejlads. Dæk og cockpitområde er apteret med flot teak. Til betjening af fald og skøder er båden udrustet med 2 stk. spil lewmar 54 og  2 stk. spil lewmar 40. Kompakt bord og 2 teaksædder er monteret i agterpulpit, hvorfra I kan nyde sejladsen eller et glas kold hvidvin.

Indretning om læ

Om læ enmer båden af maritim hygge. Masser træ, der giver en autentisk følelse, og samtidig godt med lysindfald fra de mange vinduer og skylights. I agterskibet er båden indrettet med owners cabin. Her får du en kæmpe dobbeltseng, der måler 200 cm i længde x 240 cm i bredden. Ydermere 2 sæde samt masser af stuveplads. Den hyggelige salon er indrettet med L-sofa, langsgående sofa og bord midtskibs. Begge sofaer kan omstilles til senge. Langsgående pantry i BB-side og navigationsplads i STB-side. Forkahyt med 2 sovepladser og god skabsplads.

Sejl, rig & motor

Motoren er fra Volvo Penta og yder 62 HK. En solid sag, der bare starte, hver gang. Gearkassen er skiftet i 2019. 3-bladet foldepropel monteret, der giver ekstra kraft, også når der skal bakkes.

Udstyr

Listen med udstyr på denne båd er lang. Her får du kaleche - bovpropel - varme - bimini - vintertelt(fibertex) med stativ - kortplotter - EPIRB nødsender - sikkerhedsudstyr - solceller og meget mere. Se udførlig udstyrsliste forneden i under "SPECIFIKATION"

Ydermere får du båd, der spækket med reservedele, og her er for mange 1000-kroner.

Logbog for vedligehold af båden fra nuværende ejers siden dennes erhvervelse af båden. Motor er serviceret hos K.K.E. motorer og klar til en ny sæson.

Båden ligger klar til besigtigelse i Skovshoved Havn. Kontakt bådmægler  Tobias Schmidt Larsen fra BOATERY på tlf. +45 7730 0677 eller mail info@boatery.dk

 

Disclaimer: BOATERY indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikation. Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for trykfejl.

Nordship 35

Centercockpit - Kraftig Volvo Motor 43 HK - Stor agterkahyt

NORDSHIP 35 er velegnet til dig/jer, der sætter pris på masser af plads og læ, inde som ude. Båden er har en opgraderet motor med hele 43 HK, hvilket giver masser af power og derved også en bedre fart for motorsejlads. I bådens centercockpit er plads til den stor familie, hvor en god sundowner drink kan nydes fra. Cockpittet er med faste forruder samt kalechedel.

INDRETNING OM LÆ:

Først og fremmest bør den store agterkahyt fremhæves. Normalvis kan agterkahytter godt føles lidt klaustrofobisk - det er bestemt ikke tilfældet ved Nordship 35. Her er masser af rumfølelse og god plads. Hovedkahytten består af salon med pantry, sofagruppe og navigationsplads. Ydermere seperat toilet. Forrest i skibet kahyt med 2 sovepladser.

SELJGARDEROBE:

Storsejl med lazyacks og zippack - rullegenua

UDSTYR:

For mere info vedr. udstyr, se under "SPECIFIKATION" på hjemmesiden.

BEMÆRKNIGER:

Båden har osmose på undervandsskroget, hvilket bør udbedres.  Der ligger et prisoverslag på DKK 80.000,- for udbedring af dette fra Jakob Jensens Bådeværft.

AFTALE OM BESIGTIGELSE:

Er du markedet efter et solidt skib med masser af plads til folk ombord, grej mv. så er Nordship 35 et godt bud. Båden kan besigtiges i København efter aftale med bådmægler  Tobias Schmidt Larsen fra BOATERY på tlf. +45 7730 0677 eller mail info@boatery.dk

 

Disclaimer: BOATERY indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikation. Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for trykfejl.

Nyere sejlbåde SØGES

🔵  Nyere velholdte sejlbåde søges til formidlingssalg  🔵

Vi oplever i øjeblikket stor interesse for nyere brugte sejlbåde i velholdt stand fra vores store netværk og køberkartotek. Der er særligt interesse for:

Ligger du inde med noget af ovenstående - så kontakt for en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Vil du vide mere, så klik mere her, hvor du kan læse lidt mere om vores salgsproces.

Hos BOATERY har vi over 25 års erfaring fra ejendommægler- og bådbrachen,  derfor har vi viden og indsigt i, hvad der VIRKER og IKKE VIRKER.  Vi har egne specialister i digital markedsføring og annoncerer vores salgsbåde på anerkendte nationale og internationale portaler bl.a.  dba.dk  -  scanboat.com  -  boat24.com  -  theyachtmarket.com  -  SoMe platforme som facebook, instagram og linkedIn.  Ydermere får du vores kompetente rådgivning igennem hele salgsforløbet. Her får du en en åben og direkte kommunikation ift. prissætning, forhandling og nødvendige indsatser for at sikre de bedste forudsætninger for et godt salg.

Vores mål er altid at skabe en effektiv, fair og transparent bådhandel for alle involverede parter; målet er et godt match mellem båd, sælger og køber. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit bådsalg.

Sweden Yachts 390

Havsejler - Ideel til langfart - Kvalitetssejl fra North Sails (2015) - Opbevaret indendørs i hal

SWEDEN YACHTS 390 er hvad man forstår på en rigtig sejlbåd. Kønne klassiske linjer, velsejlende, solidt bygget og er sågar certificeret efter det Norske Veritas. Designet af den anerkendte bådkonstrutør Peter Norlin i samarbejde med Jens Östmann. Nuværende ejer har haft båden siden 1998 og båden var kun 6 måneder gammel, da de overtog ejerskabet. Siden er det blevet til mange gode ture rundt i Skandinavien og Nordtyskland, men nu er tiden kommet til, at S/Y "Søflot" skal have en ny kaptajn og udbydes derfor til salg.

Sweden Yachts 390 kommer med forskellige kølvarianter. Denne er den dybe version, der stikker 2,25 m. Det giver bedre stabilitet og sejlegenskaber.

Båden er løbende blevet vedligeholdt og opgraderet bl.a. med ny kort plotter fra Raymarine og kvalitetssejl fra North Sails. Ejer har ligeledes valgt at privioritere indendørsopbevaring i det kolde halvår - hvilket en båd bare har godt af.

INDRETNING OM LÆ

Om læ finder du en hyggelig kahyt med  sovepladser fordelt i agterkahyt, forkahyt og opredning i salon. Ydermere forefindes navigationsplads, dejligt pantry samt sofagruppe med bord. Båden er dobbeltskroget, hvilket giver et dejligt klima om læ uden kondens - og tændes der samtidig op i oliefyret, så er der virkelig skruet op for hyggen.

UDSTYR

Båden er fint ekviperet med bl.a. bovpropel - varme - elektrisk ankerspil og mere mere.  Se udførlig udstyrsliste forneden i under "SPECIFIKATION"

 

Leder du/I efter en klassisk og velsejlende sejlbåd - måske en båd til langfart, så er denne Sweden Yachts et godt valg.

Er du blevet forelsket i denne dejlige Sweden Yachts? Så tag kontakt til bådmægler  Tobias Schmidt Larsen fra BOATERY på tlf. +45 7730 0677 eller mail info@boatery.dk og book en fremvisning.

 

Disclaimer: BOATERY indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikation. Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for trykfejl.

Sweden Yachts 45

En ekstraordinær båd - Laminatsejl - Kun 2 ejere

SWEDEN YACHTS 45  er noget af det smukkeste og samtidig mest velsejlende, du kan finde på markedet. Er det drømmen, så skal du ikke snyde dig selv for et kig på denne Sweden Yachts 45. Der er ikke mange udbudt på markedet, da ejerne sjældent vil af med deres skibe..... og det forstår vi godt!!  For her er tale om en båd, der er udover at være smuk og velsejlende, også er bygget i en helt ekstraordinær kvalitet. Stregerne er slået af den anerkendte bådkonstrutør Peter Norlin.

Der er plads til den store familie med 3 kabiner om læ og et rummeligt cockpit. Er også særdeles velegnet, hvis drømmen er langturssejlads, den har størrelsen og indretningen, der gør den ideel til dette formål og er naturligvis CE-godkendt klasse A

INDRETNING OM LÆ

Kahytten er smuk apteret i mahogni. Man fornemmer igen den høje byggekvalitet og den ægte maritime stemning. Stort salonområde med sofagruppe, navigationsplads og pantry. Kahytterne er fordelt med 2 separate agterkahytter og en masterkabine i forskib. Fuld ståhøjde over alt. Ydermere finder du 2 separate badeværelse.

SEJL OG MOTOR

Båden har en meget fin sejlgarderobe der består af:

Motoren er fra Volvo Penta, model TMD-22 med 4 cylinder og hele 78 HK.

UDSTYR

Se udførlig udstyrsliste forneden i under "SPECIFIKATION" Båden har netop fået monteret helt ny sprayhood og fået udført bundbehandling (gl. bundmaling afskrabet, 4 lag ny primer og 2 lag ny bundmaling).

 

Er du også blevet forelsket i denne dejlige Sweden Yachts? Så book en fremvisning hos  Tobias Schmidt Larsen fra BOATERY på tlf. +45 7730 0677 eller mail info@boatery.dk

Båden er under forårsklargøring og der vil blive taget nye billeder snarest.

Disclaimer: BOATERY indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikation. Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for trykfejl.